De praktijk is momenteel beperkt open voor nieuwe inschrijvingen meer info..

spreekkamerb

Huisarts

Bij onze huisartsenpraktijk kunt u voor een consult met de huisarts terecht via het reguliere spreekuur, het telefonisch spreekuur, een huisbezoek of een e-consult.

 • Reguliere spreekuur    
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.  Het reguliere spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken, telefonisch via de assistente. Voor een consult reserveren we 15 minuten die in principe bedoeld zijn voor de behandeling van 1 vraag. Verwacht u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u één groot probleem of meerdere vragen heeft of omdat een langer gesprek wenselijk is, meldt u dit dan bij het telefonisch maken van de afspraak. Wij plannen dan extra tijd in.    
   
 • Telefonisch spreekuur    
  Voor een eenvoudige vraag, kort overleg of bespreken van onderzoeken waarbij het niet nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een telefonisch consult maken.  Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken via de assistente. Wanneer u een afspraak voor dit spreekuur maakt, wordt u op een afgesproken tijdstip door de huisarts gebeld. Zorg ervoor dat u het nummer waarop u dan te bereiken bent aan ons doorgeeft en op het geplande tijdstip daadwerkelijk beschikbaar bent.     
 • Huisbezoek    
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u medisch gezien niet in staat bent naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek of (tijdelijk) gehandicapt bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken. Huisbezoeken worden iedere werkdag afgelegd. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken via de assistente.  Wanneer u nog dezelfde dag een huisbezoek nodig heeft, verzoeken wij u dit voor 10.30 uur aan te vragen.

  Let wel: een vervoersprobleem is geen reden voor een huisbezoek! Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Ook scheelt het de huisarts veel spreekuurtijd als u naar de praktijk komt. Zie ook onze pagina over vervoer.

 • E-consult    
  Voor het stellen van een korte vraag of het navolgen van een gestarte behandeling kunt u gebruik maken van het e-consult via onze patiënten omgeving.   
  Indien u over een account beschikt kunt u via het icoon patiëntenomgeving op de homepagina inloggen waar u, ieder gewenst moment, een e-consult kunt starten.    
  Na het indienen van een nieuw e-consult ontvangt u, binnen ten minste twee tot vijf werkdagen, een online reactie van uw zorgverlener.    
  Indien u nog geen account heeft kunt u deze aanvragen via het icoon patiëntenomgeving op de homepagina.
   
 • Overige verrichtingen
  U kunt ook bij onze huisartsen terecht voor het plaatsen van een spiraal en verschillende chirurgische ingrepen. Een afspraak kunt u maken via de doktersassistente.

 

Back to top