De praktijk is momenteel beperkt open voor nieuwe inschrijvingen meer info..

aios

AIOS (Arts in Opleiding tot Specialist)

Bij onze huisartsenpraktijk dragen we de handhaving, continuering en verbetering van de gezondheidszorg in Nederland een warm hart toe. Graag leveren wij een bijdrage door te helpen bij het opleiden van nieuwe zorgverleners en zijn zodoende naast huisartsenpraktijk ook een opleidingspraktijk. In onze praktijk is een AIOS (Arts in Opleiding tot Specialist) werkzaam.

Een AIOS is een afgestudeerd basisarts die zich specialiseert in Huisartsgeneeskunde. Hiertoe volgt de AIOS colleges aan de universiteit en loopt stage in een huisartsenpraktijk.  Binnen de huisartsenpraktijk voert de AIOS gedurende een jaar zelfstandig spreekuren en consulten uit. De AIOS wordt bijgestaan door en valt onder de verantwoordelijkheid van een supervisor (een ervaren huisarts). Indien nodig kan de AIOS deze raadplegen. Het kan zijn dat een consult daarom iets langer duurt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Voor een consult met de AIOS kunt u, net als bij de huisarts, terecht via het reguliere spreekuur, het telefonisch spreekuur, een huisbezoek of een e-consult.

 • Reguliere spreekuur   
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de AIOS u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.  Het reguliere spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch, via de assistente.  Voor een consult reserveren we 15 minuten die in principe bedoeld zijn voor de behandeling van 1 vraag. Verwacht u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u één groot probleem of meerdere vragen heeft of omdat een langer gesprek wenselijk is, meldt u dit dan bij het telefonisch maken van de afspraak. Wij plannen dan extra tijd in.   
   
 • Telefonisch spreekuur   
  Voor een eenvoudige vraag, kort overleg en uitslagen van onderzoeken waarbij het niet nodig is dat de AIOS u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een telefonisch consult maken. Het telefonisch spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken. Wanneer u een afspraak voor dit spreekuur maakt, wordt u op een afgesproken tijdstip door de AIOS gebeld. Zorg ervoor dat u het nummer waarop u dan te bereiken bent aan ons doorgeeft en op het geplande tijdstip daadwerkelijk beschikbaar bent. 
   
 • Huisbezoek   
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de AIOS u persoonlijk ziet maar u medisch gezien niet in staat bent naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek of (tijdelijk) gehandicapt bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken. Huisbezoeken worden iedere werkdag afgelegd. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken via de assistente.  Wanneer u nog dezelfde dag een huisbezoek nodig heeft, verzoeken wij u dit voor 10.30 uur aan te vragen.

  Let wel: een vervoersprobleem is geen reden voor een huisbezoek! Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Ook scheelt het de huisarts veel spreekuurtijd als u naar de praktijk komt. Zie ook onze pagina over vervoer.

 • E-consult 
  Voor het stellen van een korte vraag of het navolgend van een gestarte behandeling, kunt u gebruik maken van het e-consult via onze patientenomgeving. Indien u over een account beschikt kunt u via het icoon patientenomgeving op de homepagina inloggen waar u ieder gewenst moment een e-consult kunt starten. Na het indienen van een nieuw e-consult ontvangt u, binnen ten minste 2-5 werkdagen een online reactie van uw zorgverlener.
Back to top