De praktijk is momenteel beperkt open voor nieuwe inschrijvingen meer info..

recept

Herhaalrecept

Bij onze huisartsenpraktijk kunt u op 2 manieren uw herhaalrecepten aanvragen.

  1. Herhaalrecept aanvragen telefonisch    
    Voor het telefonisch aanvragen van herhaalrecepten belt u het algemene praktijknummer 035-6216441. U krijgt een keuzemenu te horen en kiest voor de optie herhaalrecepten.   
    U kunt uw herhaalrecepten 24 uur per dag, 7 dagen per week inspreken.     
     
  2.  Herhaalrecept online aanvragen
    Voor het online aanvragen van herhaalrecepten kunt u gebruik maken van onze patiëntenomgeving. U kunt via het icoon patiëntenomgeving op onze homepagina inloggen of gelijk een account aanmaken. U kunt uw herhaalrecepten 24 uur per dag online indienen.

Om een herhaalrecept aan te vragen dient u ingeschreven te zijn bij onze praktijk en dient het recept minstens eenmaal eerder voor u uitgeschreven te zijn door uw huisarts of specialist. Medicijnen die langer dan een jaar geleden besteld zijn, vallen niet onder de categorie herhaalrecept. U heeft dan een nieuw voorschrift nodig, bel hiervoor met de assistente of maak een afspraak met uw huisarts of specialist. 

Indien wij geen contact met u opnemen en wij hebben uw aanvraag op een werkdag ontvangen vóór 12.00 uur, dan liggen uw medicijnen uiterlijk na twee werkdagen voor u klaar bij uw eigen apotheek.

Mocht het inspreken van de receptenlijn of het online indienen voor u lastig zijn, dan kunt u uw herhaalrecepten telefonisch aanvragen via de doktersassistent via het algemene praktijknummer.

Back to top