De praktijk is momenteel beperkt open voor nieuwe inschrijvingen meer info..

Franciscusweg

Homepage

Onze visie
Wij streven ernaar een gastvrije praktijk te zijn die kwalitatief hoogwaardige zorg levert met tijd en aandacht voor de patiënt. Wij besteden extra aandacht aan uw leefstijl en preventie, opsporing en behandeling van chronische ziekten zoals diabetes, COPD, astma en hart- en vaatziekten. 

huisarts

John Oosterink & Anja Stoltenborg, huisartsen 

 

 ***  Laatste nieuws ***

09-07-2024 Nieuw telefoonsysteem
Om de toegenomen drukte aan de telefoon beter te stroomlijnen hebben wij per vandaag een nieuw telefoonsysteem in gebruik genomen. Het is nu o.a. mogelijk om teruggebeld te worden door de assistente op een voor u geschikt moment. Ook kunt u nu 24 uur/dag uw afspraak annuleren en zo de wachtrij voor medische vragen omzeilen. Wij hopen hiermee de bereikbaarheid te verbeteren en u zo beter van dienst te kunnen zijn.

balie

08-07-2024 Nieuwsbrief 
U kunt vandaag onze nieuwsbrief ontvangen hebben per mail. Als u geen emailadres heeft, of als deze niet bij ons bekend is, kunt u de brief hier inzien. 

spreekkamer

02-10-2023 Verhuizing praktijk
Sinds 2 oktober 2023 is onze praktijk gevestigd op de Franciscusweg 137e op de begane grond in serviceflat Hilverzorg Nieuw Kerkelanden. U bereikt ons via de hoofdingang. Ga direct na de hoofdingang linksaf  door het restaurant en ga na de klapdeuren linksaf.  U loopt dan zo onze praktijk binnen. De wachtkamer bevindt zich aan uw rechter hand. Welkom!  Voor meer info klik hier 

wachtruimte

Thuisarts.nl / GPinfo.nl

Do you have a question or would you like to know more about health and illness?
The website Thuisarts.nl / GPinfo.nl offers a lot of information in an understandable way.

Proceed to the website

News

NHG-GP practice Accreditation

Our GP practice is NHG accredited. This means that the quality system of the GP practice is tested annually by NHG-GP practice Accreditation. The quality mark stands for maintaining and improvement of good-quality and modern healthcare.

NHG praktijkaccreditatie logo
Back to top