De praktijk is momenteel gesloten voor nieuwe inschrijvingen. meer info..

Franciscusweg

Homepage

Wij zijn verhuisd!
Sinds 1 oktober 2023 zijn wij gevestigd aan de Franciscusweg 137e, Hilversum. Onze praktijk bevind zich in serviceflat Nieuw Kerkelanden. Komt u met de auto dan kunt u op onze eigen parkeerplekken parkeren links voor de hoofdingang of op de parkeerplaats helemaal rechts naast het gebouw. De entree is via de hoofdingang; loop na de hoofdingang links af en ga na het restaurant en na de klapdeuren nog een keer links. U kunt rechts in de wachtkamer plaats nemen. Welkom!  meer info 

Onze visie
Wij streven ernaar een gastvrije praktijk te zijn die kwalitatief hoogwaardige zorg levert met tijd en aandacht voor de patiënt. Wij besteden extra aandacht aan uw leefstijl en preventie, opsporing en behandeling van chronische ziekten zoals diabetes, COPD, astma en hart- en vaatziekten. 

huisarts

 

wachtkamer

 

 

balie

 

 

spreekkamer

 

Thuisarts.nl / GPinfo.nl

Do you have a question or would you like to know more about health and illness?
The website Thuisarts.nl / GPinfo.nl offers a lot of information in an understandable way.

Proceed to the website

News

NHG-GP practice Accreditation

Our GP practice is NHG accredited. This means that the quality system of the GP practice is tested annually by NHG-GP practice Accreditation. The quality mark stands for maintaining and improvement of good-quality and modern healthcare.

NHG praktijkaccreditatie logo
Back to top